Depersonalizace v 13 letech?

Dobrý den Pane doktore. Nevím si stím rady. Na začátku prázdnin jsem zkoušel mariuhanu, a je mi 13 let. Ano, udělal jsem hloupost. Ale na začátku tohoto měsíce jsem začínal pociťovat chvilky jako kdybych byl ,,zhulenej". A asi poslední 3 dny už jsem celé dny takový.. Nevím, zda se jedná o depersonalizaci.. Nějak moc cize si nepřipadám. Řekl jsem to Matce. Vše kromně mariuhany. Ta mi řekla, že mám začít sportovat, relaxovat apod. Né sedět za pc. Chtěl bych se zeptat, jestli by ten stav mohlyodbourat čaje, relaxace, sportovaní? Nejsem si tím vůbec jistý. Byl bych rád za Vaše rady.. Hezký den

Odpověď odborníka:

Dobrý den, já osobně bych vám doporučovala vyhledat ještě psychologickou nebo psychoterapeutickou pomoc, aby bylo jasné co se to s vámi opravdu děje. Navštívila bych být vámi i praktického lékaře.Pak je teprve možné správným způsobem celou siruaci zvládnout. Omezení počítače a sport vám jistě neuškodí.

PhDr. Jana Müllerová
PhDr. Jana Müllerová

Specializace: Psychologie
Pracoviště: Psychologická pomoc Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Když srdci chybí kyslík, není to vždy infarkt
Články: Když srdci chybí kyslík, není to vždy infarkt
Je nejdůležitější sval v...
Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Články: Rozpraskané koutky? Může jít o infekci nebo nedostatek vitaminů
Bolestivé a rozedřené ústní...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Neplodnost očima okolí: Kdy už budete mít dítě?!
Články: Neplodnost očima okolí: Kdy už budete mít dítě?!
S neplodností se v dnešní...
Zánět středního ucha
Články: Zánět středního ucha
Zánět středního ucha...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: