Detralex

Dobrý den, je mi 22 let, štíhlá nekuřačka bez cévních chorob v rodině(pokud vím-rakovin spousta,ale infarkty, embolie aj.nikoliv, jen babička měla ve vysokém věku slabší mrtvici), od devatenácti užívám HA. Asi tři dny mě brní pravá noha, zejména lýtko, ale i chodidlo a stehno. Bylo jsem na chirurgii a neurologii-vyšetření pohledem a pohmatem. Neurologie nic, na chirurgii říkali, že na trombozu to nevypadá- není patrný otok a ani pohmat nebolí-noha jen mravenčí, brní... Ale mám skoliozu a nějkou rotaci v kyčlích- skutečně může být tento problém od páteře? Na podporu žil mám Detralex-prý může souviset víc faktorů (žilní nedostatečnost či tak něco). Rehabilitace a kontrola za týden, nebo při zhoršení. Neuškodí mi Detralex,kdyby to bylo něco jiného? Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Detralex vám jistě neuškodí /je to podpora správnějšího proudění krve, omezuje tvorbu otoků a má protizánětlivý účinek/ a na kontroly také určitě běžte. Stav se může různě vyvíjet a někdy je potřeba více kontrol (od páteře tyto potíže mohou být stejně jako to mohou být mírné příznaky trombosy, proto se vše musí hlídat). Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: