Detralex

Dobrý den, již půl roku pravidelně užívám lék Detralex z důvodu otoků, bolesti a tíhy v nohou. Je mi 23 let, pravidelně sportuji, ale poslední měsíce mám problémy se stravou, mám neustále pocit hladu a chutě k jídlu, přitom se v mé životosprávě nic jiného nezměnilo. Za půl roku jsem přibrala již 5 kilogramů, což je při mé nynější váze 60 kilogramů znát. Ráda bych se zeptala, zda to nemůže nějak souviset právě s užíváním léku Detralex. Děkuji Vám za odpověď.

Odpověď odborníka:

Samozřejmě,nic není nemožné,ale vzhledem k mechanismu účinku a místa působení je to vysoce nepravděpodobné.Lék smějí užívat i ženy v graviditě,kdyby byl předpoklad globálnějšího ovlivnění organismu,rozhodně by takové "svobodné"užívání nebylo schváleno

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: