Detralex a dlouhý let

Dobrý den. Dnes zahajuji užívání léku Detralex - problém s hemoroidy. Za týden a půl, mne čeká 10-ti hodinový let, chtěla by jsem se proto zeptat, zda-li mi nehrozí nějaké zdravotní riziko, v souvislosti letu a užívání Detralexu. Předem Vám velice děkuji za odpověď a přeji krásný den. Millie

Odpověď odborníka:

Dobrý den, riziko nehrozí, naopak, před takto dlouhým letem je při onemocnění žilní stěny léčba určitě vhodná a doporučuji ještě podívat se, jak pečovat o žíly nohou během letu (cviky,pohyb...tekutiny...).

MUDr. Magdalena Žáková
MUDr. Magdalena Žáková

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+6 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: