Dětský penis

Dobrý den, mému synovi (16měsíců), se pod žaludem, pod kůží objevil bílý pás, asi hnisu. Nevím zda to tak má být a jestli třeba pomalu nevylézá ven, protože po stažení předkožky, má vždy kolem žaludu bílé tečky, které omýváme.Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dětem do tří let by se předkožka vůbec neměla přetahovat, pokud to nedoporučí ošetřující lékař. V tomto věku se předkožka teprve odlepuje od žaludu a přetahování by mohlo způsobit jizvení a pozdější problémy s předkožkou. Kůže má být čistá, maximálně může být přítomen bělavý mázek, ale jakékoli bílé i jiné usazeniny by se měly vyšetřit. Proto doporučuji neodkládat návštěvu dětského lékaře, jak abyste měla jistotu, že se nejedná o nic závažného, tak aby se případně stav co nejdříve přeléčil a abyste byli lékařem aktuálně informovaní, jak dále o penis pečovat.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: