Dítě

  • Dotaz od: Soňa Žídková
  • Publikováno: 21.1.2009
  • uLékaře.cz

Dobrýden pane doktore, synovec měl pneumokoka , zajímalo by mne zda mohou být bacilonosiči jeho rodiče i když neměli žádné příznaky této nemoci, mám doma 2 měsíčního kojence, proto ten strach. Moc Děkuji za Vaší odopověd a přeji Vám hezký den. Soňa Žídková

Odpověď odborníka:

Dobrý den, bacilonosičství je u nich jistě možné, zkuste synka více ochránit před hodně intimním kontaktem s nimi, jiná rada asi není. Pokud se obáváte o synka extremně, poinformujte se o očkování proti pneumokokovi u svého pediatra. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Chronická pankreatitida aneb Jak povzbudit trávení
Články: Chronická pankreatitida aneb Jak povzbudit trávení
Trvalé poškození tkáně...
Hmyz útočí, připravte homeopatika!
Články: Hmyz útočí, připravte homeopatika!
Sezóna kousanců a štípanců...
Jak se zbavit alergenů z ovzduší
Články: Jak se zbavit alergenů z ovzduší
Je velmi obtížné vyhnout se...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: