Dítě

Dobry den, dcera nyní 6 měs. bere Phenomalleten. Je po těžké hypoxii, po narození křeče. EEg v červnu čisté, nyní opět. Do toho bere Notropil, který pomalu vysazujeme (dcera nepotřebuje). Jsem pro pomalu odbourat Phenomalleten. Jaký na to máte názor? tlumí ji to ve vývoji. EEg měla čisté. Tělo už je i na tu hladinu Pheno rezistentní. děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Soňo. Tento dotaz směřujte na Vašeho dětského neurologa, kterého jistě máte. Pediatr Vám tento problém nevyřeší. Hezký den.

MUDr. Hana Černá
MUDr. Hana Černá

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Dětské oddělení Pardubické krajské nemocnice, a.s.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: