Divný pocit v očích a motání hlavy

Dobrý den, asi před týdnem mi začala motání hlavy.Nepřikládala jsem tomu duraz.Následující den rano jsem se ale cítila velmi špatně, motání hlavy, spatná koordinace těla a oči jako kdyby mi kmitaly ze strany na stranu, nucení zvracení, nechutenství a prujem.Navštívila jsem lékaře, ten mi napsal veriserc a že to je asi nějká voda v ušním labyrintu nebo něco takového. Dnes je to 6tý den. Prujem polevil už 3tí den, zvracení ustoupilo, zustalo jen pocit na zvracení při pohybu, jelikož v poloze leže jsem se cítila dobře jen ty oči mi kmitaly a při vstání motání hlavy závratě a pocit na zvracení. Dnes už se cítím líp, ale zustal mi pocit v očích, je těžké to popsat jakoby při čtení potřebuji se hodně soustředit jinak mi zrak přeskakuje,s očima jsem nikdy neměla problém a když vstanu, tak mám v hlavě pocit, že obsah hlavy se hýbe ze strany na stranu a to zpusobuje malátnost kroku.Nejsem schopna vyjít z domu sama.Začínám mít obavu, že to nebude jenom banalita s labyrintem. Mužete mi prosím poradit co dělat, jsem v zahraničí, kde momentálně žiji, ale moje znalost jazyka není tak perfektní,abych byla schopná doktorům popsat muj problem. Jestě jsem zapoměla napsat, že jsem součastně s tím vertisercem brala i 2 paraleny denně od 4tého dne mého problému, jelikož jsem si říkala, že by to mohla způsobovat krční páteř. Mnohokrát děkuji, už jsem zoufala. Je to asi 3 týdny co jsem se doati uhodila do hlavy o mříže, které máme na oknech.Možná to s tím může mít souvislost.

Odpověď odborníka:

Vaše obtíže mohou být zpusobeny virovou infekcí. Stav je velmi nepříjemný, ale obvykle se vše samo upraví většinou do 3 až 4 týdnu. Možné je použít i léky na uklidnění, ale to musí předepsat lékař.

MUDr. Sylvie Richterová
MUDr. Sylvie Richterová

Specializace: Všeobecné lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x