Divný pocit v pochvě + streptokok

Dobrý den pane doktore, před 5 měsíci jsem se léčila na kvasinky, po léčbě jsem se pořád necítila dobře a paní doktorka provedla stěr - výsledek streptokok, paní doktorka řekla, že je nebezpečný v těhotenství a při porodu, ale že jinak se léčit nemá, jenže já žádnýho streptokoka mít nechtěla, tak jsem si nechala předepsat Dalacin vag. krém do pochvy, následně jsem zaváděla do pochvy probiotika Gyntima a Feminellu vagi c. Po 5 ti měsících mám stále divný pocit v pochvě, pochva mě bolí a pálí. Sex je pro mě utrpení. Čím myslíte, že to může být způsobeno? Děkuji

Odpověď odborníka:

Mimo těhotenství skutečně není nutno streptokoka léčit nedělá li obtíže nyní je nutné zhotovit kultivaci včetně citlivosti mikrobní obraz poševní a dále podle výsledku nasadit cílenou léčbu. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: