Dlouhodobá bolest kloubů malíčku po pádu

Dobrý den, Narazil jsem si docela tvrdě malíček a prsteníček ruky(bolel hlavně MP a PIP kloub, bráno od kořene prstu tak první hlavní kloub a druhý, nevím, jestli sem našel správné odborné pojmenování). V okamžiku úrazu byla bolest velice intenzivní, zašel jsem na rtg, bylo mi řečeno že zlomený to není, a že bolest odezní. Po měsíci bolest stále trvala, zašel jsem za obvodní doktorkou a ta mi na to dala antibiotika Amoksiklav, a že to je zánět a mělo by to přejít. Při užívání antibiotik se bolest ještě zintenzivnila a už mě bolí i MP kloub ukazováčku a trochu prostředníčku. Jak dále postupovat? Přejde to časem a nebo zajít za odborníkem na chirurgii?

Odpověď odborníka:

Milý Tadeáši, doporučila bych určitě zajít na chirurgii. Může se jednat o postupující zánět, ale i o postižení šlach. Klouby jste odborně pojmenoval zcela správně. S pozdravem MUDr. Marta Ručková

MUDr. Marta Ručková
MUDr. Marta Ručková

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Nemocnice Milosrdných bratří Brno

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x