Dlouhodobý průjem

Je mi 17 let a před týdnem jsem dostala průjem, první dva dny jsem musela na WC asi 2x denně, potom se to zklidnilo, ale od té doby většinou jdu na WC jednou za 2-3 dny (takto jsem chodila i dříve), ale moje stolice je stále velmi řídká. Krev jsem v ní neobjevila. Chtěla bych vědět zda je nutná návštěva lékaře? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Vážená slečno Žaneto, řídká stolice může, ale nemusí být důsledkem infekce. Doporučuji Vám vyzkoušet účinek aktivního uhlí a podle dalšího průběhu případně podstoupit vyšetření Vaším pediatrem nebo gastroenterologem. S pozdravem, MH.

MUDr. Milan Hrubý
MUDr. Milan Hrubý

Specializace: Nefrologie

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: