Dna a otěhotnění

Dobrý den,mému příteli zjistili nyní dnu,předepsali mu Milurit 100mg tbl.Snažíme se přes půl roku o miminko,zatím bohužel bez úspěchu.Nebude mít užívání tablet Miluritu vliv na děťátko,kdybych otěhotněla přes tyto prášky,které užívá můj přítel?a má nějak dna vliv na možnost oplodnění?děkuji,nashledanou.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, tento lék pouze snižuje kyselinu močovou v krvi a nemá téměř žádné nežádoucí účinky všeobecné, natož na plodnost muže. Budte bez obav, je to jeden z mála léků, které nemají skoro žádné vedlejší ůčinky. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: