...

Dobrý den,nedávno mi můj lékař předepsal atb Amoksiklav. Lékař, ani v lékárně mi k tomu nic neřekli, přesto nevím, když jsou to antibiotika, zda mám po dobu užívání tohoto léku být v klidu, ležet v posteli a potit se (což by vzhledem k množství léku trvalo 2 týdny) nebo stačí, když prostě jen budu v klidu ? Předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, nevím, na jaké onemocnění Vám lékař antibiotika předepsal, ale (pokud se cítíte dobře a zdravotní stav Vám to dovolí) ležet v posteli nemusíte, stačí když budete v klidu, vyhnete se větší fyzické námaze a alkoholu.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Nové téma | zodpovězené dotazy
atb | Od: milan | 9.1.2015 19:22
Dobry vecer chci se zeptat vza jsem si 5 tabletek amokislav,za 5 dni dve dene vcera vecer jsem si dal jednu a rano uz ne moho jsi dat alkohol dnes. nemel jsem je asi 18 h
reagovat
 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: