S manželem s...

  • Dotaz od: Milena Holubová
  • Publikováno: 7.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, s manželem se snažíme o potomka. Máme krátce před první stimulací na IVF (z důvodu mé anovulace). Praktický lékař našel manželovi v krvi EB virus (tato diagnóza trvá od října), k tomu se teď ještě přidal nález boreliózy (čekáme na kontrolní krev). Chtěla bych vědět zda kvůli tomuto nálezu nemáme raději odložit plánované IVF. Manžel má spermiogram v pořádku, imunologie vyšla také o.k..

Odpověď odborníka:

EB virosa se někdy zjistí náhodně, člověk je nositelem a ani o tom nemusí vědět a nemusí se jednat o nic vážného. Borelisa by se měla určitě přeléčit antibiotiky. Doporučovala bych IVF odložit.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: