Mám dotaz ohle...

  • Dotaz od: Alena Vasková
  • Publikováno: 6.6.2008
  • uLékaře.cz

Dobrý den, mám dotaz ohledně léku Clostilbegyt. Ovulaci jsem měla 26 den cyklu - podle ovu testu, je dobré začít užívat clostilbegyt i když ovuluji sama od sebe? pan doktor mi to napsal proto, že se mi prý zkrátí cyklus a podpoří to ovulaci. Mám ho cca 38 dnů. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Clostilbegyt je hormonální lék účinný k vyvolání a podpoře ovulace, proto jsou nejlepší výsledky dosahovány u žen, které nemohou otěhotnět z toho důvodu, že neovulují. Je ale pravda, že při jeho užívání se Váš cyklus zpravidelní a ovulace bude silnější. Neúspěchy při pokusech o početí ale mohou mít jinou příčinu (problém může být třeba i na straně partnera, proto by bylo dobré, aby se vyšetření podrobil i on. Více informací můžete nalézt zde: http://www.zenska-neplodnost.cz/

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: