Mam celkem dlo...

Dobry den, mam celkem dlouhodoby problem. Měla jsem dva roky stálého přítele.. Sem tam se objevoval nějaký ten zánět, který ale po léčbě zmizel. Za dva roky jsem se s mykózou léčila asi 6x. Ovšem po celou dobu jsem měla problémy s tím, že když přítel ejakuloval do pochvy, tak jsem poté cítila pálení a štípání. Nyní mám 5 měsíců nového přítele, se kterým mám také pohlavní styk, ovšem po nějaké době se mi problémy s pálením vrátily. Ze začátku bylo vše v pořádku, když jsem se po sexu hned osprchovala, žádné pálení jsem necítila. Asi před dvěma měsíci jsem cítila, že mám asi opět nějaký zánět a od svého gynekologa jsem dostala čípky a mast Gynopevaryl. Když jsem si nanesla mast, tak jsem cítila pálení, ovšem byl to příznak, který byl napsán v příbalovém letáku, tak jsem tomu nedávala moc pozornosti. Po léčbě byl asi měsíc klid a poté jsem týden před menstruací měla hnědavý výtok a opět problémy s pálením při sexu a po sexu i když jsem se hned osprchovala. Za nějaký čas se to zase ustálilo, tak jsem k lékaři nešla. Ovšem nyní se mi problémy opět vrátily. Přes den cítím mírné šťípání a pálení, sex mě bolí a po sexu nemůžu skoro ani sedět, jak to pálí. Týden před menstruací se opět objevil růžový až nahnědlý výtok. Prosím o radu, co mám s mým problémem dělat a předem děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dle mého názoru se jedná o recidivující klvasinkovou infekci. doporučovala bych opět návštěvu gynekologa k zaléčení a poté i v období bez obtíží používat přípravky ke stabilisaci flory- mýdla pro intimní hygienu, laktobacila a pod.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: