Již 4 měsíce ...

Dobrý večer.Již 4 měsíce užívam antikoncepci Yasminelle. Těď jsem začala užívat další balení,ale 2 hodiny po utží pilulky jsem zvracela. Podle příbalových instrukcí jsem užila další pilulku z rezervního balení. Musím se dalších 7 dnů chránit při pohlavním styku další ochranou?? Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud chcete mít opravdu jistotu, je další ochrana s výhodou.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: