Můj 3letý syn...

dobrý večer.Můj 3letý syn ma asi od podzimu loňského roku rýmu-zelený hustý hlen,stav trvá i po kapání různých nosních kapek a sprejů,vždy potíže ustoupí cca 2-3dny a opět znova.Již máme za sebou odstranění nosní mandle(březen 08) a po týdnu od odstranění měl rýmu opět.Minulý týden se mu rýma dala do ucha-podstoupili jsem "píchání ucha"můžete mi prosím poradit?může se jednat o alergii?Jakou léčbu můžu ještě zkusit? děkuji Švermová

Odpověď odborníka:

Dobrý den, o alerggi se jednat může, doporučovala bych vyšetření na alergologii a imunologii.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Články: Lze opravdu odhalit rakovinu z krve?
Lékař odebere krev, do...
Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Články: Rakovina prostaty: nenápadný zabiják českých mužů
Rakovina prostaty, plic a...
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x