Donbrý den, chtěla bych v...

Donbrý den, chtěla bych vás moc poprosit o radu. i kdyz mam jiz stalého partera a je mi 23let, přemýslim jeste o ockováni proti karcinomu delozniho cipku a chtela bych se zeptat, jestli se behem ockovani(myslim, ze to je asi 3 mesice) nedoporucuje otehotneni?dekuji Vám.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, očkuje se 3 dávkami, přičemž 3.dávka se dává 6 měsíců po první dávce. Celkově se doporučuje všechny tři dávky podat v jednom roce. Nedoporučuje se očkovat během těhotenství, tj.kdybyste otěhotněla, nedokončila byste očkování, ale plod by prodělané očkování ohrozit nemělo (= například dostala byste první dávku a pak byste otěhotněla - to by nevadilo, ale už byste nedostala další dvě dávky) .

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: