Doplnění informací k dotazu ze dne 2.1.2009

z počátku pocit cizího tělesa v krku, poté přeléčení širokospektrálními > antibiotiky, dále antibiotické kapky do ucha,druhý ultrazvuk-konec > října-opět v pořádku.V prosinci ještě přeléčení Herpesanem-dle doporučení > bylinkáře proti viru pásového oparu-10dní.Pocit tlaku a poďubování vpravo > v krku i nadále, střídá se s pocitem pálení a horkostí v uchu s tvorbou > hlenu v krku.Stane se, že některý den to přestane bolet úplně, potom zase > začne, střídá s to i v průběhu dne.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Vaše problémy jsou poměrne netypické. Rozhodně bych doporučoval znovu vyšetření na ORL a neurologii, kde Vám po důkladném vyšetření navrhnou odpovídající léčbu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x