Doplnění k dotazu

Velmi děkuji za zodpovězení dotazu stran latentní tetanie. Jen bych se ještě potřebovala zeptat, zda slabost v nohou (pokud není od LT) může být od problémů se ztuhnutým svalstvem okolo páteře. Moc děkuji a omlouvám se za otázku navíc.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, může být od páteře, ale příčin může být celá řada. M. Hlavačková

MUDr. Magdaléna Hlavačková
MUDr. Magdaléna Hlavačková

Specializace: Neurologie
Pracoviště: neurologická ambulance Uherský Brod

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x