Dotaz

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je možné, aby užívání Detralexu způsobilo kvasinkovou infekci? Trpím již delší dobu na hemeroidy a byl mi předepsán právě Detralex, ale po týdnu užívání mě včera začal svědit poševní vchod doprovázený bílým výtokem a zarudnutím. Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to vysoce nepravděpodobné. Příčina je jinde než v užívání Detralexu.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: