Dotaz

Dobrý den, 15.8. 2012 mi byla provedena laparoskopie s nálezem emdometriozy. Nasazena hormonální léčba Visanne. Začala jsem užívat 17.8. a 30.8 se dostavila MS je to v pořádku když v letáku píší, že by se neměla dostavit vůbec a já normálně krvácela? Ještě nyní nepatrně špiním, ale nijak hodně. A ještě dotaz zda je možné že by Visanne způsoboval kvasinkovou infekci a pokud ano mohu použít Gyno-pevaryl současně s Visanne? Děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Visanne rozhodně kvasinkou infekci nezpůsobuje,Gyno-pevaryl můžete klidně užit a slabé krvácení na počátku léčby Visanne se může vyskytnout. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak si poradit s ječným zrnem
Články: Jak si poradit s ječným zrnem
Ječné zrno je pupínek nebo...
Chronická únava: zkuste homeopatika, možná budete překvapeni!
Zánět slepého střeva
Články: Zánět slepého střeva
Zánět slepého střeva vzniká...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Naposledy čtené: