Dotaz

Dobrý den pane doktore,už jsem vám psala ohledně té Asentry že jsem měla po celé tabletě třes a neklid.Tak jsem byla u lékaře a ten mi řekl at začnu užívat jen zatím čtvrtku po týdnu půlku apak celou tak doufám že se to už nevrátí.Jinak kté magnetické rezonanci,já naní byla kvůli zádům,tedy páteři....takže nevím jestli m i dělali celé tělo nebo jestli se rovnou dělá celé tělo jako i hlava.Takže mám pořát proto strach jestli to ta RS.není........Děkuji

Odpověď odborníka:

Dobrý den, zeptejte se svého lékaře, co všechno Vám bylo vyšetřeno na magnetickérezonanci a zda to má výpovědní hodnotu pro diagnostiku roztroušené sklerózy.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: