Dotaz

Mám dva dotazy pane doktore. 1. Někdy se mi stane, že když se dost vzruším, tak mi následně začnou bolet varlata a jde to až nad kořen penisu. Bolí to na dotekt i při pohybu a mačkání se v kalhotech. Někdy se mi to stává a je to nepříjemné. Je to normální? 2. Pokud použiji kondom, hrozí nějaká nákaza při sexu pohlavními chorobami? Pokud se kondom použije řádně a neselže. Děkuju

Odpověď odborníka:

Bolest genitálií je při silném vzrušení bez vyvrcholení normální Kondom bez jakéhokoliv defektu by Vás měl ochránit před přenosem pohlavní choroby penosné přes tělesné tekutiny. Na druhou stranu může mít kondom mikrotrhlinu, kterou ani nezaznamenáte. Navíc např. nákaza HPV virem může vzniknout kontaktem s kůží mimo nasazený kondom

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: