Dotaz na diagnozu

Dobrý den chtěl jsem se zeptat jestli po provedeném coiillingu muze aneurysma prasknout znovu při nějaké zátěži a jak dlouho trvá léčení má diagnoza Stp.SAK 11/2010 při rpt AN a comm.post.dx-stp coilingu AN v neurol. nálezu lehká centr. levostr.sympt.,dysestesie LHK/dif.dgi léze n.ulnaris/,inverze spánku a bdění , levostraný Cb sy Děkuji za odpověd Martin Kladno

Odpověď odborníka:

Vaše otázky jsou vysoce speciální ke klinickému stavu pacienta, které nejlépe odpoví váš operatér. Vámi popisovaná metoda patří mezi vysoce účinné operační metody s dobrým trvalým výsledkem a vždy jistou krátkou dobu trvá stabilisace stavu i stabilisace poměrů ve vlastním aneurysmatu.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: