Dráždění genitálu

Mam sedmileteho synovce ktery jsi neustale šaha na pindíka a vipada jako by mu to dělalo dobře je to normalní u tak malího chlapce nebo sním mame jít k lekaři

Odpověď odborníka:

Dobrý den, dráždění genitálu je příjemné i malým dětem, rozhodně není nutné lékařské vyšetření. Váš synovec je už dost velký na to, abyste mu vysvětlili, že není vhodné toto chování na veřejnosti, že by se mu děti smály. Hezký den

MUDr. Veronika Šabatová
MUDr. Veronika Šabatová

Specializace: Pediatrie
Pracoviště: Pediatrická klinika Thomayerova nemocnice

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: