Duch na těhotenském testu a případné těhotenství

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda můžu být těhotná. Brala jsem HA 4,5 roku, na konci ledna letošního roku jsem ji vysadila, menstruaci jsem měla 31.1.-4.2. a poté 20.3.-22.3.. Dnes 27.4. jsem si dělala test, který mi ukázal jednu čárku silnou a druhou opravdu hodně slabou(na fotce nejde dobře vidět, mám špatný foťák). Je nějaká možnost, že jsem těhotná? Moc bych si to přála. Děkuji Vám za odpověď!

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano je možnost ,že jste skutečně otěhotněla. Těhotenské testy jsou poměrně citlivé a druhá čárka, byť slabá většinou těhotenství signalizuje .Navíc podle termínu posledních měsíčku došlo k delší pauze než je obvyklé. Doporučuje test opakovat, čárka v případě těhotenství bude silnější. Pak navštivte svého gynekologa ať potvrdí nitroděložní těhotenství na ultrazvuku. s pozdravem MUdr. Vilém Jelínek

MUDr. Vilém Jelínek, CSc.
MUDr. Vilém Jelínek, CSc.

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynprofi s.r.o., Gynekologická ambulance, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+2 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Články: Bronchitida: když průdušky trápí zánět a hlen
Akutní zánět průdušek...
Mrznou vám i v posteli nohy? Homeopatie zařídí teplo
Články: Mrznou vám i v posteli nohy? Homeopatie zařídí teplo
Na ledové ruce nebo nohy si...
Mastopatie
Články: Mastopatie
Nejčastější nádoru podobnou...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: