Dvojité vidění

Dobrý den již 3 roky beru HA Sunya a poslední dobou se mi stává že vidím dvojitě. před 13-ti lety prodělala operaci očí kvůli šilhání. Někdo mi řekl že na to může mít vliv antikoncepce. Je to možné? Tato antikonce mi jinak zcela vyhovuje. V poslední době jsem jí také začala užívat kontinuálně. Prosím moc o radu děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, antikoncepce nezpůsobuje dvojité vidění. Tento problém řešte na očním, případně na neurologii.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Články: Jak se chránit před alergickým zánětem spojivek?
Zarudnutí a svědění oční...
Trápí vaše oči alergické příznaky? Jen studený obklad nestačí
Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Články: Máte bolesti při sexu? Nejste samy...
Milování většinou bývá...
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Ječné zrno
Články: Ječné zrno
Ječné zrno, hordeolum, je...
Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Články: Nespecifická hyperreaktivita spojivek je u alergiků častá
Mezi příznaky "nespecifické...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: