Dvojité vidění po úrazu hlavy

Dobrý den. Manželka je 5 týdnů po autohavárii s poraněním hlavy-tržná rána, dále neurologem popsán komočně kontuzní syndrom s kmenovým postižením, CT negat. Od úrazu přetrvává diplopie, zatím bez známek zlepšení. Medikace nootropika, vitaminy. Prosím o odpověď, jedná-li se o stav přechodný či trvalý /dle Vašich zkušeností/, popřípadě co činit, zatím dostávám rozpačité prognózy. Děkuji.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, Karle. Pokud se na CT neobjevilo žádné organické poškození, jedná se o funkční postižení mozku, které může být přechodné a samo se upravit, ale také může zanechat následky. Proto ta rozpačitá diagnóza, ze které Vás zřejmě nevyvedu ani já. Nootropika a vitamíny jsou vhodnou medikací pro tento stav, další vývoj opravdu ukáže až budoucnost.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené:
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x