Ejakulace do pochvy

Dobrý den,s přítelem jsme měli sex a on při ejakulaci zůstal chvíli "ve mně"...Beru pravidelně antikoncepci,ale kondom nepoužíváme, je to i tak rizikové? Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Žádná antikoncepce není stoprocentně účinná. Ejakulace do pochvy samozřejmě riziko početí zvyšuje. Správné užívání antikoncepce by však mělo početí i tak zabránit.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: