Ejakulace a obavy z těhotenství

Dobrý den,mám takový problém partner ejakuoval na moje břicho a po setření kapesníkem mi po chvilce šáhl na pochvu a pak ne moc hluboko i dovnitř,ted mám obavy abych nebyla těhotná jestli mi partner nezavedl sperma do pochvy.Mám ještě jeden dotaz jestli při užívání antikoncepce Chloe jsou plodné a neplodné dny Předem děkuji za odpověď

Odpověď odborníka:

Při antikoncepci nedochází k ovulaci,pokud ji berete můžete být bez obav pokud ne pak gravidita je možná. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: