Ejakulace do pochvy

Dobrý den,s přítelkyní jme měli sex a vyejakuloval jsem se jí do pochvy,prášky bere poctivě bez žádných vynechávek,ale i tak mám strach,o pár hodin jí prej trošku bolelo břicho,nejspíše od zasouvání hluboko,nemůže být například tady z té mé chyby těhotná i přes prášky? nevím si rady už,vzhledem k našemu věku a lze poznat nějaké příznaky už tak brzo týden po sexu?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, pokud přítelkyně užívá pravidelně hormonální antikoncpci je málo pravděpodobné, že by otěhotněla. Jestli ale došlo k nějaké chybě v užívání, doporučuji ještě posílit antikoncepcčí ochranu některou z pohotovostních tablet, které se užívají po nechráněném styku a jsou dostupné v každé lékárně i bez receptu. Těhotenství lze citlivými testy odhalit nejdříve 2 týdny po styku.

MUDr. Renata Kavanová
MUDr. Renata Kavanová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: soukromá praxe My.Gyn, s.r.o.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: