Elicea a těhotenství

Dobrý den, od listopadu loňského roku beru eliceu. S doktorkou jsme se dohodly, že ji během září vysadím. Tento týden jsem ale měla pozitivní těhotenský test (odhaduji tak 14 dní od "oplodnění"). Zavolala jsem doktorce (moje ale mezitím odešla na mateřskou, takže tuto novou ještě neznám) a ta mi řekla, že mám vysadit naráz, že zdraví dítěte je přednější. Na plánovanou kontrolu mám jít koncem srpna. Váhám, jak mám postupovat, protože vím, že by se tyto léky měly vysazovat postupně, proto bych chtěla znát Váš názor. Předem děkuji J. Sýkorová

Odpověď odborníka:

Bohužel, Vám nepomohu,žádný lékař si asi nemá právo sám dělat nějaký názor,musí se opírat o objektivní údaje o léku,který poskytuje firma,.Často ale musí u svého pacienta improvizovat,pomoci volit "menší" zlo.To je nyní o Vašem dialogu s lékaři,kteří Vás mají v péči.Nemám právo se stavět "výš" jako rádce.

MUDr. Barbora Heřmanská
MUDr. Barbora Heřmanská

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Praktická lékařka pro dospělé

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: