Encefalitida

dobrý den, chtěla bych se vás zeptat, jestli mám ještě šanci porodit zdravé dítě, když jsem v 8 a 9. týdnu těhotenství prodělala" serosní meningoencefalitidu a možná i boreliozu"? Přeléčena jsem byla kristalickým penicilínem v infuzích.Momentálně jsem ve 39.týdnu těhotenství.Děkuji za odpověd.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, ano, máte. Prodělání infekcční nemoci sice může ale nemusí ohrozit vývoj plodu. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: