Encefalitida

Dobry den, je mozne, aby se nakaza klistovou encefalitidou projevila jiz druhy den po prisati klistete? Pocituju jiz nekolik dni po odstraneni klistete bolesti hlavy a horecku, ale udajna doba inkubace je minimalne tyden. Chytil jsem ho v Brne minuly tyden

Odpověď odborníka:

Dobrý den, je to spíše nepravděpodobné. Nicmémě bych rozhodně doporučoval neoklídat návštěvu lékaře. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: