Encefalitída boreliosa

Dobrý den,již jsem vam psala ohledně špatně vytrhlém klíštěti jak se mi tam udělal flek,dostala jsem teploty a chřipku /asi/,šla jsem k lékaří a napsal mi 30tablet DoxyHexalu,asi po14 dnech braní jse dostala opět vysokou teplotu velké bolesti kloubů,krku a pod ušima bolesti v podpaží a hrozně jsem kašlala.Došla jsem si opět k lékaři,neřekl nic,napsal mi jinné antibiotika nějaké tří velké modré tablety,ktere prý budou působit dalších pět dnů po dobrání.Už jsem je davno dobrala,ale stále mě bolí klouby atd.hrozně jsem unavená,jen teplotu nemám.Hrozně se už bojím co se mnou je,pak mám zase dobrat ten DOxy...Prosím poradte mi !Léčí mě muj lékař dobře?Nemůžu mít opravdu jednu z těch nemocí_Neměla bych jít na krevní testy?Děkuji moc za odpověd Brigita

Odpověď odborníka:

Antibiotika doberte tak, jam vám lékař nařídil. Po 4 týdnech od klíštěte je namístě odebrat krev na obě tyto choroby a dle výsledku se bude řídit další terapie. Doporučovala bych nabrat i mononukleosu.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: