Ercefuryl a antikoncepce

Dobrý den, mám potvrzenou salmonelu a beru ercefuryl. Menstruovala jsem před týdnem a první prášek z platíčka jsem si vzala dnes 26.8. (antikoncepci beru již 2.rokem). Při menstruaci jsem brala endiaron, imodium a smectu. Průjem přestal před dvěma dny 24.8. takže si myslím, že by antikoncepce Minisiston (21tobolek) měla fungovat normálně. Chci se Vás ale zeptat, není-li tomu jinak. Takže, ovlivní ercefuryl funkci antikoncepce? Děkuji za odpověď!

Odpověď odborníka:

Pokud průjem již ustal tak Ercefuryl účinnost antikoncepce neovlivní. Příjemný den

MUDr. Jan Sládeček
MUDr. Jan Sládeček

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologická ambulance, POLIKLINIKA AGEL Praha Italská

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: