Esprital a myolastan při početí

Dobrý den, plánujeme s manželem druhé miminko. Manžel užívá dlouhodobě léky ESPRITAL 30 a MYOLASTAN. Může to mít nějaký vliv na zdraví dítěte? Naše dvouletá dcera má vrozenou poruchu imunity. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vrozená porucha imunity Vaší prvorozené souvisí s něčím jiným než s léky, které Váš manžel užívá. Užívání Espritalu či Myolastanu se nijak neodrazí ve vývoji miminka.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: