Fibrilace síní + antikoncepce

Dobrý den. V rodině máme zdravotní problém - fibrilace síní (léčeno Warfarinem). Měli by se potomci nějak nechat vyšetřit? (nebylo nijak doporučeno) A hlavně vnučka před užíváním hormonální antikoncepce?? Díky.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, fibrilace síní u prarodičů není důvodem k vyšetření před nasazením antikoncepce. Dále se ptejte u internisty, ne gynekologa.

MUDr. Martina Hasilová
MUDr. Martina Hasilová

Specializace: Gynekologie
Pracoviště: Ústav pro péči o matku a dítě, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
+1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: