Fimóza

Dobrý den, je mi 11 let a v 9 letech jsem přestal stahovat předkožku, protože mě to bolelo a bál jsem se operace. Teď mi nejde stáhnout vůbec (viz. video). Mám tam takový komínek (viz. foto). Jde to řešit jinak než operací? A kdyby to nešlo, popíšete mi prosím podrobně, jak by vypadala operace a předoperační vyšetření?? Díky a nashledanou

Odpověď odborníka:

Dalo by se pokusit uvolnit kůži krémem, ale domnívám se, že to již nepůjde a bude třeba operace. je potřeba to řešit brzy.

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
+3 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Záhadný skřípot zubů
Články: Záhadný skřípot zubů
Poškozený chrup, časté...
Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Články: Dyslipidémie aneb Co prozradí hladiny krevních tuků
Některá onemocnění dlouho...
Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Články: Poruchy štítné žlázy: Kdy přichází na řadu skalpel?
Nádor, nadměrný růst nebo...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
16 potravin, které chrání srdce
Články: 16 potravin, které chrání srdce
Zdravý životní styl působí...
Když se rakovina rozšíří do kostí
Články: Když se rakovina rozšíří do kostí
Toto zhoubné onemocnění...
Čeká vás operace? Možná ani nevíte, co všechno vám hrozí!
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Naposledy čtené: