Fimóza / kratší uzdička

Je mi 15 let a asi před třemi roky jsem u sebe zjistil problém s fimózou (kratší uzdička). Při normálním stavu jde předkožka přetáhnout přes žalud, ale při erekci se \'\'zadrhne\'\' v půlce. Myslíte si, že je nějaká šance řešit to mastičkami? Celkem se bojím operace. Děkuji za odpověď.

Odpověď odborníka:

Dobrý den, jestli není předkožka zjizvená, tak mají kortikoidní masti šanci

MUDr. Jan Vašinka
MUDr. Jan Vašinka

Specializace: Urologie

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: