Flavobion

Dobrý den, o víkendech konzumuji ve větším množství alkoholické nápoje. Může mít konzumace cca 3 tablet léku flavobion přes týden blahodárný účinek pro játra, nebo mi může spiše uškodit? Děkuji moc za odpověď

Odpověď odborníka:

Dobrý den, spíše by vám prospělo omezit alkoholické nápoje, přírodní prostředek Flavobion určitě neuškodí, ale rizika nijak nevynuluje, Více byste pro sebe udělal, kdybyste opravdu popřemýšlel o svém životním stylu a alkohol alespoň omezil, pokud ne ůplně vynechal ze svého života. Rizika konzumace alkoholu jistě znáte, pokud byste si chtěl něco prostudovat, zde je honě podnětů k přemýšlení: http://www.ulekare.cz/Vyhledavani-u-lekare?search=alkohol&action=search&module=&from=00&where=.Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: