Flebotromboza

Dobrý den,před rokem jsem prodělala dvojitou flebotrombozu/podkolenní a stehenní ž./kdy jsem užívala 3/4roku 3mg Warfarin a detralex,po celou dobu léčby jsem byla bez větších obtíží,nyní se však znovu nastal problém s otokem lýtka a navíc pociťuji mírnou necitlivost prstů na ruce.Chtěla jsem se tímto poradit,zda to může být opět signál flebotrombozy a měla bych tedy podstoupit kontrolní vyšetření?Za Vaši odpověď vám předem vřele děkuji.

Odpověď odborníka:

Určitě neodkládejte ultrazvukové vyšetření postižené končetiny, trombosa by se takto mohla projevovat. Hodně pijte.

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: