Frenuloplastika

Dobry den pan doktor. Moj 5rocny syn pred tyzdnom podstupil frenuloplastiku v celkovej anesteze /N47 hyperplasticka predkozka,fimoza a parafimoza/ Kedze za 5 rokov jeho zivota sa nam doposial nepodarilo s predkozkov vobec pohnut,myslela som si , ze je to v poriadku. O to horsie bolo moje sklamanie,ked o 5 dni na kontrole doktorka doporucila tzv.dodekonglutivovanie o mesiac,nakolko sa predkozka da stiahnut len do dvoch tretin. Pri nasich pokusoch pri kupeli medzi zaludom a predkozkov vidime akusi kozu a dokonca pri stahovani sa nam predkozka zasekava a ide stiahnut iba s problemami. Mam strach z pripadneho zakroku ktory sa robi ambulantne a chcela by som vediet,ci je moznost synovi pomoct bez zakroku,respektive ci je moznost samovolneho uvolnenia pri cviceniach v kupeli ? Velmi pekne dakujem za radu.

Odpověď odborníka:

Dobrý den Jano! Doporučovala bych celou situaci ještě jednou zkonzultovat s urologem u něhož má váš synek zákrok podstoupit. Můžete se domluvit na odložení dekonglutinace ještě o několik týdnů a zatím cvičit přetahování předkožky doma ve vaně, tak jako to děláte nyní. Pokud se za několik týdnů nález neupraví, bude třeba výkon provést. Hezký den.

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: