Frenuloplastika

Dobrý den, v pondělí budu 5 týdnů po frenuloplastice. Jizva se hojí dobře, za chvíli nebude skoro patrná. Na omak vůbec nic nebolí, ale jakmile zkouším sex, bolest je nesnesitelná, když už se do přítelkyně dostanu (velmi zřídka), absolutně se nemůžu pohybovat. Je to po skoro 5 týdnech normální? Děkuji

Odpověď odborníka:

Ano bolest může úpřetrvávat, je třeba sex aranžovat tak aby protejšek byl dostatečně připravény, aby pochva byla dostatečně připravená , vazká. Tomu je třeba postup poněkud připravit. Stav se ale jistě postupně bude zlepšovat.

MUDr. Milan Navrátil
MUDr. Milan Navrátil

Specializace: Chirurgie a traumatologie
Pracoviště: Úrazová nemocnice v Brně

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: