Godasal a astma

Dobrý den paní doktorko, prosím Vás o radu. Měla jsem trombózu, včera jsem dobrala Xarelto na 3 měsíce, od dneška beru Godasal 100 a ten bych měla brát stále. Ale neměl by se brát, pokud mám astma. Na astma beru Ecobec 250 ráno. Vadí prosím Godasal na astma, může se mi zhoršit? Ještě k tomu, když už bych měla brát lék stále. Děkuji Vám za ochotu. Hanka

Odpověď odborníka:

V doporučení výrobce je uvedeno u Godasalu jako kontraindikace i astma, takže by se užívat neměl. Astma se může zhoršit. Doporučuji ještě konzultovat to s vaším ošetřujícím plicním lékařem.

MUDr. Pavel Růžička
MUDr. Pavel Růžička

Specializace: Praktické lékařství

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Články: Modřiny mohou být prvním projevem hemofilie
Hemofilie je dědičná...
Artróza versus artritida
Články: Artróza versus artritida
Pacienti s bolestmi kloubů...
Zbytnění prostaty
Články: Zbytnění prostaty
Zbytnění, benigní...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Články: Klimakterium ohrožuje kvalitní spánek. Braňte se!
Období klimakteria, během...
Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Články: Jak rozpoznat mimoděložní těhotenství
Pokud se oplozené vajíčko...
Léčba melanomu: připravena každému pacientovi přesně na objednávku
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Parazitární choroby kůže (1. díl)
Články: Parazitární choroby kůže (1. díl)
Parazitární choroby kůže...
Uroinfekce
Články: Uroinfekce
Bolest při močení může být...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené: