Godasal a cestování

Dobrý den ,již více jak před 14 dny jsem Vám posílala dotaz, nedostala jsem žádnou odpověď. Můj dotaz : před 7 lety jsem prodělala trombózu - leidenská mutace - heterozygot, MTHFR - heterozygot, hyperhomocystein. 6 let jsem brala warfarin , nyní necelý rok godasal. Čeká mě 18 hodin v autobuse, stačí godasal?

Odpověď odborníka:

Dobrý den, vzhledem k prodělané trombóze a Leidenské mutaci by bylo vhdonější před cestou aplikovat nízkomolekulární heparin - poraďte se ale se svým lékařem. Vhodnou prevencí trombózy jsou také kompresní punčochy a cviky, které můžete během cesty provádět. Více informací najdete na webu www.krecove-zily.cz.

MUDr. Hana Králová
MUDr. Hana Králová

Specializace: Vnitřní lékařství
Pracoviště: Interní oddělení Klinik Kösching

 
Líbí se vám odpověď?
-1 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Naposledy čtené: