Gynekologie

Kolem 9.7. jsem měla nechráněný sex, po němž jsem užila Escapelle do 8h po nechráněném styku. Menstruace se dostavila o dva dny později než měla a proběhla normálně. Nyní mi dva týdny menstruace mešká. Dělala jsem si tři těhotenské testy s odstupem a vyšli negativně. Mám mít obavy či jde jen o rozrušení cyklu vlivem hormonů? Děkuji.

Odpověď odborníka:

O těhotenství se jednat nebude. Opravdu máte asi změnu cyklu z důvodu hormonální nesourodosti. S pozdravem Dr. Janoušková

MUDr. Zdeňka Janoušková
MUDr. Zdeňka Janoušková

Specializace: Praktické lékařství
Pracoviště: Ordinace praktického lékaře, Velká Bíteš

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
 
 
 Cvičení při respiračních projevech alergie
Články: Cvičení při respiračních projevech alergie
Při léčbě astmatu je nutné...
Rakovina a její příznaky
Články: Rakovina a její příznaky
Rakovina je onemocnění, při...
Dyslipidémii můžete vyřešit i bez léků! Víme, jak na to
Články: Dyslipidémii můžete vyřešit i bez léků! Víme, jak na to
Řekl vám lékař, že je ve...
Muzea, hrady, zámky .... 30.000 památek z celé ČR
Rakovina plic (1. díl)
Články: Rakovina plic (1. díl)
Přestože rakovina plic je...
Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Články: Zdolá rakovinu plic biologická léčba?
Léčba zhoubných plicních...
Vaginální výtok: poznáte, co je normální, a co už ne?
Pěšky nebo na kole - Tipy na výlety
Čeká vás ozařování karcinomu prostaty? Poradíme, na co se připravit
Hemoroidy
Články: Hemoroidy
Hemoroidy, žilní městky...
7 800 Tipů kam na výlet z celé ČR
Turistikou ke zdraví s Turistika.cz
Naposledy čtené:
 
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou

 celý článek
Doporučený článek:

Soutěžte s Belcurou


x