Gynekologie

rakovina? Dobrý den, dneska ve sprše jsem si nahmatala prstem ve vagině děložní čípek. Teda aspon si myslím že je to děložní čípek a nahmatala na nem maly bouličky. Může to něco znamenat?cyklus mám pravidelný, beru antikoncepci asi 101let a ma jedno dite a mám stálého přítele. Nikdy předtím sem si tech bouliček nevšimla ani přesně nevím zda tam byli. Předem děkuji a je to vazny?bojim se...

Odpověď odborníka:

dobrý den,pokud chodíte na gyn.vyšetření pravidelně a nikdy nebyl problém, neměl by být ani nyní.každopádně by bylo třeba svěřit se svému gynekologovi, aby Vás vyšetřil.

MUDr. Zuzana Vejběrová
MUDr. Zuzana Vejběrová

Specializace: Gynekologie a porodnictví
Pracoviště: Gynekologie Gyn - Fem, Praha

 
Líbí se vám odpověď?
0 Ano Ne
 
 
Diskuze čtenářů Přidejte komentář jako první

Vstoupit do diskuze

 
 
 
 
Naposledy prohlédnuté hodnocení
Naposledy přečtené dotazy
 
Kam dál
Naposledy čtené: